سه شنبه , 4 اردیبهشت 1403
لپ تاپ مدیریتی

شاخصه‌های انتخاب یک لپ تاپ مدیریتی چیست؟ + معرفی بهترین لپ تاپ‌های مدیریتی

اگر نیاز دارید که لپ تاپی داشته باشید که سبک و قابل حمل باشد و در عین حال با آن بتوانید کارهایتان را با سرعت بالا و بدون دردسر انجام دهید، باید به فکر خرید لپ تاپ مدیریتی باشید.لپ‌تاپ‌های مدیریتی دوام زیادی دارند و به لطف پیشرفت‌ تکنولوژی با طراحی ظریف و جذاب عرضه می‌شوند. اگر می‌خواهید نسبت به این لپ تاپ‌ها شناخت بیشتری پیدا کنید در این مقاله با من همراه شوید. در ادامه نیز بهترین مدل‌های لپ تاپ‌های مدیریتی را معرفی و بررسی کرده‌ایم.


فهرست مطالب


لپ تاپ‌های مدیریتی چه ویژگی‌هایی دارند؟

در این لپ تاپ‌ها معمولاً امکانات امنیتی مانند حسگر اثر انگشت، دوربین IR و پردازنده امنیتی وجود دارد.لپ تاپ‌های مدیریتی به حدی سبک هستند که حمل کردن و جابجایی آنها بسیار راحت است. علاوه بر این عمر باتری فوق‌العاده‌ای دارند.
همواره از لپ تاپ لنوو Thinkpad و HP EliteBooks در بین بهترین لپ تاپ‌های مدیریتی نام برده می‌شود. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله کروم بوک چیست را بخوانید. ولی امروزه با پیشرفت روز به روز تکنولوژی، گزینه‌های بیشتری پیش‌رو هست. در بین لپ تاپ‌های مدیریتی، مجموعه ای از لپ‌تاپ‌های مقرون‌به‌صرفه، قابل حمل، قدرتمند و بسیار شیک وجود دارد. این لپ تاپ‌ها هم داخل کیف قرار می‌گیرند و هم روی میزتان شیک به نظر می‌رسند.

شاخصه‌های انتخاب یک لپتاپ مدیریتی چیست؟

برای یک مدیر هیچ چیزی مهم‌تر از زمان و اطلاعات کسب و کارش وجود ندارد! او باید مستندات خود را همه جا در جلسات همراه خود داشته باشد تا بتواند آن ها را ارائه دهد و این کار با تلفن های همراه امکان پذیر نیست. لپ تاپ های مدیریتی به دلیل استفاده هم در محل کار و هم خارج از آن باید سبک و قابل حمل با عمر باتری بالا باشند تا اگر دسترسی به برق امکان پذیر نبود از انجام کارهای خود عقب نمانند.

لپ تاپ مدیریتی

لپ تاپ هایی مثل لپ تاپ ذنبوک ایسوس با کانفیگ های متوسط می‌توانند بهترین انتخاب ها برای مدیران باشند. در ادامه به بررسی لپ تاپ های مدیریتی خواهیم پرداخت.

از دست ندهید
بهترین لپ تاپ مخصوص حسابداری

1- شاخصه‌های ظاهری بهترین لپتاپ مدیریتی

به عنوان یک مدیر، ظاهر و پرستیژ جزو اولویت های شماست! همانطور که به ظاهر خود اهمیت می‌دهید، لباس مرتب می‌پوشید و در جزئیات ظرافت به‌خرج می‌دهید، قطعا دوست دارید لپ تاپی که با آن کسب و کار خود را ارائه می‌کنید از این قواعد به دور نباشند! سری لپ تاپ ذنبوک ایسوس یکی از بهترین پیشنهادهای ما برای شما مدیران هستند! این سری لپ‌تاپ ها ظاهر بسیار زیبا و شیکی دارند، باریک هستند و وزن کمی دارند در نتیجه در جابجایی شما را به هیچ عنوان اذیت نمی‌کنند! ابعاد نمایشگرهای این سری و کیفیت بالای صفحه نمایش آن‌ها دلیل دیگر انتخاب این سری لپ تاپ ها هستند. چرا که حین ارائه تمرکز شما را از بین نمی‌برند و به کیفیت ارائه‌ی شما کمک می‌کنند.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله مشکلات لپ تاپ با نمایشگر لمسی را بخوانید.

2- شاخصه‌های سخت افزاری بهترین لپتاپ های مدیریتی

حال که ظاهر را به طور کامل بررسی کردیم، بهتر است نگاهی به باطن دستگاه یعنی سخت افزار بیاندازیم! سخت افزار هر دستگاه مجموعه ای از قطعات داخلی دستگاه هستند که بدون وجود آن ها ظواهر هم وجود نخواهند داشت! در لپ تاپ های مدیریتی شاخصه هایی وجود دارند که دقت به آن ها حین خرید باعث می‌شود شما بهترین لپ تاپ مدیریتی متناسب با نیاز خود را تهیه کنید.

  • شما به عنوان یک مدیر قطعا وقت حضور فیزیکی در همه ی جلسات را نخواهید داشت! اگر محل تشکیل آن جلسات با شما در کمترین حالت ۳ ساعت فاصله داشته باشد انتخاب شما قطعا شرکت در یک جلسه ی آنلاین خواهد بود! پس یک وب کم، میکروفون و اسپیکر با کیفیت که شما را از هزینه های اضافی برای تهیه‌ی آن ها بی‌نیاز کند باید یکی از شاخصه‌های شما در انتخاب لپ تاپ مدیریتی باشد.
  • فرض را بر این می‌گیریم که مدیران شرکت ها را به دفتر خود دعوت کردید و لازم نیست آن مسافت ۳ ساعته را طی کنید! برای این که حین جلسه دائم در حال حرکت و توضیح دادن هستید و نمی‌خواهید تمرکز خودتان را از دست بدهید، لپ تاپ خود را به برق وصل نکردید و از باتری آن استفاده می‌کنید. احتمالا دوست ندارید که در اوج ارائه لپ تاپ تان خاموش شود پس باید از قبل لپ تاپی را تهیه کرده باشید که باتری آن قدرت نگهداری شارژ بالایی داشته باشد! حتما هنگام خرید لپ تاپ مدیریتی به این نکته توجه داشته باشید.
لپ تاپ مدیریتی
  • حال که متوجه اهمیت پردازنده شدید به سراغ پردازنده گرافیکی می‌رویم! این قطعه وظیفه‌ی پردازش اطلاعات و تبدیل آن به تصویر را دارد و به عملکرد بهتر پردازنده اصلی کمک می‌کند. از آنجایی که احتمالا قرار نیست رندرینگ های با حجم و کیفیت بسیار بالا در لپ‌تاپ‌تان انجام دهید و وقت برای انجام بازی های با حجم و گرافیک بالا (والبته زمان‌بر!) ندارید یک لپ تاپ با حداقل پردازنده گرافیکی مثل NVIDIA GeForce MX در حجم ۲ گیگابایت پاسخ نیاز شما را خواهد داد. هنگام خرید لپ تاپ به بیت پردازنده گرافیکی در سری RTX (که برای مدیریت توصیه نمی‌شوند!) دقت کنید، هر چه بیت بالاتر باشد مصرف باتری آن بالاتر خواهد بود و امکان این‌که شما را در بین مدیران قال بگذارد بالا می‌برد!
  • در بهترین شرایط فرض می‌کنیم که حین تهیه لپ تاپ مدیریتی این نکات را در نظر گرفتید. فرض کنید شما در حین توضیحات خود چند اسلاید را به سرعت رد کردید و به نقطه‌ی اوج ارائه‌ی خود رسیده‌اید! به صفحه نمایش نگاه می‌کنید و می‌بینید فایل ارائه شما هنوز در نیمه‌ی راه مانده است! احتمالا حین خرید لپ تاپ به حافظه RAM دقت نکرده‌اید. وظیفه‌ی کلی RAM مدیریت عملکرد نرم‌افزارها است. به‌علاوه، اگر دستورات غیر منتظره‌ای به آن وارد شد در عملکرد اختلالی پیش نیاید! اگر حجم فایل‌های ارائه‌ای شما خیلی بالا باشد نیازمند RAM هایی با حجم بالا (حداقل ۸ گیگابایت) هستید اما در حالت عادی ۴ گیگابایت رم نیز کافی خواهد بود.
  • شما به عنوان یک مدیر، تعداد فایل‌های بی‌شماری را قرار است که در لپ تاپ مدیریتی خود داشته باشید! پس بیشترین حافظه‌ای که بیشترین سرعت ارائه اطلاعات را داشته باشد احتیاج خواهید داشت! پیشنهاد آی‌تی هوم به شما در کمترین حالت ممکن ۵۱۲گیگابایت حافظه SSD است که تا مدت طولانی به فکر ارتقا آن نیفتید!
از دست ندهید
راهنمای خرید پاور بانک

معرفی بهترین لپتاپ‌های مدیریتی

در بین گزینه‌های زیادی که وجود دارد، انتخاب کمی سخت به نظر می‌آید. به همین دلیل سعی کردیم تعدادی از بهترین لپ تاپ‌های مدیریتی را در این مقاله بررسی کنیم.

1. لپ تاپ ThinkPad X1 Nano لنوو

  • صفحه نمایش: 13 اینچ
  • پردازنده: Intel Core i5-1130G7 | Intel Core i7-1160G7
  • وزن: 907 گرم

لپ تاپ ThinkPad X1 Nano لنوو، یک لپ تاپ مدیریتی قدرتمند و بادوام است.وزنی کم‌تر از یک کیلوگرم دارد و به عنوان سبک‌ترین لپ تاپ در این لیست قرار گرفته است. دارا بودن باتری با طول عمر 12 ساعت نیز به شما اجازه می‌دهد که بتوانید یک روز کاری را بدون نیاز به شارژر سر کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله مشکلات مینی لپ تاپ چیست را بخوانید.

ظاهر آن شبیه به سایر لپ تاپ‌های سری تینک پد است ولی با ضخامت کم‌تر و ظریف‌تر.از پردازنده قدرتمند نسل یازدهم اینتل بهره‌ می‌برد. همچنین صفحه کلید آن تجربه تایپ سریع و راحت را ارائه می‌کند. ThinkPad X1 Nano مانند سایر تینک پدها مجهز به کاور وب‌کم است.تکنولوژی جدیدی با عنوان تشخیص حضور انسان (HPD) دارد که تا وقتی کاربر در شعاع 60 درجه‌ای لپ تاپ باشد، سیستم روشن می‌ماند در غیر این صورت لپ تاپ خاموش و قفل می‌شود. هنگامی که کاربر دوباره داخل شعاع 60 درجه می‌شود سیستم به صورت خودکار روشن می‌شود و در صورت فعال بودن قابلیت تشخیص چهره، لاگین می‌شود.

2. لپ تاپ HP Spectre x360 14

  • صفحه نمایش: 14 اینچ
  • پردازنده: Intel Core i7-1165G7
  • وزن: 1.33 کیلوگرم

یک لپ تاپ مدیریتی شیک و ظریف است که قابلیت تبدیل شدن به تبلت را دارد. عملکرد خوبی در انجام کارها و حتی بازی‌ها ارائه می‌کند.این لپ تاپ ضخامت بسیار کمی دارد و در سه رنگ نقره‌ای، مشکی و آبی تیره عرضه شده است.

همچنین حاوی یک قلم شارژی است که می‌توانید در طول جلسات برای یادداشت‌برداری استفاده کنید.

از دست ندهید
چگونه یک لپ تاپ صنعتی خوب انتخاب کنیم؟ + معرفی بهترین لپ تاپ‌های صنعتی 2023

3. لپ تاپ Apple MacBook Air

  • صفحه نمایش: 13.3 اینچ
  • پردازنده: Apple M1
  • وزن: 1.2 کیلوگرم

اپل با پردازنده M1، لپ تاپ‌های خود را متحول کرد و مک بوک ایر یکی از اولین لپ تاپ‌های بود که به این پردازنده مجهز شد. این لپ تاپ عمر باتری باورنکردنی ارائه می‌دهد. به علاوه، وب‌کم مک بوک ایر به لطف پردازش سیگنال، شفاف‌تر و دقیق‌تر از همیشه است. صفحه‌کلید جادویی همچنان تجربه تایپ فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌کند.

لپ تاپ مدیریتی

در یک کلام می‌توان نتیجه گرفت لپ تاپ MacBook Air همه انتظاراتی که از یک لپ تاپ مدیریتی دارید را برآورده خواهد کرد.تنظیمات امنیتی شامل سیستم دوربین با تشخیص کامل چهره و پشتیبانی از Windows Hello و اسکنر اثر انگشت می‌شود.

4. لپتاپ Dell XPS 13 Plus

  • صفحه نمایش: 13.4 اینچ
  • پردازنده: 12th gen Core i7-1280P
  • وزن: 1.2 کیلوگرم

دارای یک طراحی ساده و مینیمال و در عین حال جذاب است که تا به حال در مدل‌های دیگر «دل» دیده نشده است. به گفته شرکت «دل» Dell XPS 13 Plus از لحاظ ابعاد کوچک‌ترین لپ تاپ 13 اینچی جهان است.

ابعاد کوچک و وزن کم، حمل و جابجایی آن را بسیار راحت کرده است.ایراد این لپ تاپ محل قرارگیری وب‌کم است. وب‌کم در سمت چپ پایین قرار داده شده است و به هنگام ویدئو کنفرانس و تماس‌های ویدیویی باید محل نشستن و لپ‌تاپ را کاملا تغییر دهید.مهم‌ترین نقطه قوت این لپ تاپ پردازنده Core i7 نسل 12 است که عالی‌ترین عملکرد را رقم می‌زند.

سخن پایانی

شما در این مقاله با خرید لپ تاپ مدیریتی آشنا شدید. همچنین از بهترین لپ تاپ های مدیریتی آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

از دست ندهید
معروف ترین تلویزیون های سال 1402 به انتخاب کاربران

سوالات متداول

لپ تاپ مناسب مدیریت چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

وب کم و میکروفون و اسپیکر با کیفیت ، باتری پر قدرت ، حافظه و سخت افزار پر سرعت ، ابعاد استاندارد ، وزن سبک

بهترین لپ تاپ مدیریتی کدام لپ تاپ است؟

سری لپ تاپ ذنبوک ایسوس به دلیل سبک بودن و سخت افزار متناسب خود انتخاب بسیار خوبی برای صاحبان کسب و کار هستند.

پیشنهاد ما به شما

خرید بهترین ساعت هوشمند

امروزه، ساعت هوشمند به یکی از محصولات لوکسی تبدیل شده است که می‌تواند پاسخگوی نیازهای …

دیدگاهتان را بنویسید