جمعه , 31 فروردین 1403
لپتاپ ورک استیشن

لپ تاپ ورک استیشن چیست؟ + بررسی و معرفی بهترین لپ تاپ های ورک استیشن

شاید اسم لپ تاپ ورک استیشن به گوش شما خورده باشد اما تا کنون اطلاعی قابلیت این دستگاه‌ها نمی‌دانستید، به شکل ساده و صریح، لپ تاپ هایی هستند که تمرکز سازنده‌ی آن، بیشتر بر روی پردازنده‌ی مرکزی آن بوده است.لپ‌تاپ‌ها اولین نمونه از دستگاه‌های قابل حملی هستند که همچنان وظایف خود را بهتر از قبل انجام می‌دهند.در حالی که همه عاشق قدرت کامپیوترها بودند، (با وجود این که جابجایی آن‌ها سخت بود)، لپ‌تاپ‌ها شروع به تبدیل شدن به بخش بزرگی از ابزار کاری کارمندان شدند و در برخی موارد به طور کامل جایگزین کامپیوترها شدند؛ با یک فناوری سبک‌تر، حمل آسان‌تر و قدرت پردازش مورد نیاز.


فهرست مطالب


لپ تاپ‌ ورک‌ استیشن چیست؟

لپ تاپ‌ های ورک‌ استیشن با پردازنده‌های رده بالای خود توانسته‌اند نیاز‌های بسیاری از افراد حرفه‌ای را تأمین کنند. این لپ تاپ‌ ها به دلیل دارا بودن سیستم عامل، حافظه جانبی و پردازنده‌های بسیار پیشرفته مورد توجه بسیاری قرار گرفته‌اند.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانیدمقاله بهترین لپ تاپ لمسی را بخوانید.گرافیست‌های حرفه‌ای برای انجام کارهای گرافیکی و رسانه‌ای مانند ادیت صوت و تصویر و طراحی بازی‌های کامپیوتری با گرافیک فوق‌العاده از لپ تاپ‌ های ورک‌ استیشن‌ استفاده می‌کنند.

سیستم ورک‌ استیشن چیست؟

سیستم ورک‌ استیشن اولین بار در بخش‌های صنعتی به کار گرفته شد، تا برای شرکت‌ها و افراد امکان انجام کار‌های حرفه‌ای را به طور همزمان و تیمی مهیا کند. از جملۀ این فعالیت‌ها می‌توان به طراحی تصاویر سه بعدی، استفاده همزمان از چندین نمایشگر، انجام محاسبات پیشرفته با سرعت بالا و نیز انجام ذخیره‌سازی به صورت انبوه اشاره کرد.

بهترین لپ تاپ‌ های ورک‌ استیشن کدامند؟

همانطور که پیش ‌تر گفته شد لپ تاپ‌های ورک‌استیشن مخصوص انجام کار‌های حرفه‌ای می باشند.البته برای کیب اطلاعات بیشتر میتوانیدمقاله لپ تاپ استوک اروپایی را بخوانید.لذا کیفیت کارایی لپ‌تاپ‌های ورک‌استیشن توسط پردازنده، درایو، رم و حافظه و کارت گرافیک تعبیه شده در آن‌ها، سنجیده می‌شود.

  • لپ تاپ های ورک‌ استیشن اچ پی (HP)

در بازار لپ تاپ‌های بسیاری با عنوان لپ تاپ‌های ورک‌استیشن موجودند که دارای ویژگی‌های منحصر بفرد با قیمت‌های متنوع هستند. اما در این میان لپ تاپ‌های ورک‌استیشن اچ پی توانسته‌اند اثری درخشان از خود در این صنعت به جا بگذارند.

لپ تاپ های ورک‌ استیشن اچ پی (HP)

این لپ تاپ‌ها با دارا بودن قابلیت‌های بسیار برای انجام کار‌های حرفه‌ای و گرافیکی، بر خلاف بسیاری از لپ تاپ‌های ورک‌استیشن گران، دارای قیمت بسیار مناسبی هستند. به صورتی که همه‌ی افراد می‌توانند به آسانی آن را تهیه کرده و در خانه یا محل کار از قابلیت‌های بینظیر آن بهره ببرند.

  • لپ تاپ های ورک‌ استیشن ایسوس (ASUS)

هنگامی که سخن از لپ تاپ‌های حرفه‌ای می شود ایسوس معمولاً جزو اولین‌ها نیست. از ایسوس بیشتر برای گیمینگ یا انجام کار‌های ساده استفاده می‌شود.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ گیمینگ ارزان را بخوانید. اما در این میان لپ تاپ ورک‌استیشن ایسوس به نام Asus ProArt StudioBook Pro W700G3T توانسته است توجه گرافیست‌ها و افراد حرفه‌ای را به سوی خود جلب کند.

  • لپ تاپ های ورک‌ استیشن دل (DELL)
از دست ندهید
معرفی بهترین لپ تاپ مناسب بازی PUBG و فورتنایت + بررسی مشخصات آن‌ها

دل همیشه رتبه‌ی بالای خود را در میان لپ تاپ‌های مورد استفاده با کارایی فوق‌العاده حفظ کرده است. هنگامی که صحبت از لپ تاپ‌های ورک‌استیشن می‌شود، لپ تاپ دل پرسیشن 5510 که برای افتر افکت و تدوین فیلم و رندرینگ حرفه ای بسیار شناخته شده است را می توان مثال زد.

لپ تاپ های ورک‌ استیشن دل (DELL)

به جرات می توان عنوان بهترین لپ تاپ ورک‌استیشن دل تا به امروز را به این مدل اختصاص داد.

تفاوت لپ تاپ ورک استیشن با لپ تاپ های عادی چیست؟

یک لپ تاپ ورک استیشن یا ایستگاه کاری به طور کلی برای انجام پردازش های بسیار سنگین و طولانی مانند رندر ، انیمیشن سه بعدی ، نرم افزار های CAD و طراحی ، تجزیه و تحلیل داده ها و ویرایش ویدئو طراحی شده است.از طرف دیگر ، لپ تاپ های مرسوم و عادی به طور کلی برای کارهای کم مصرف و روزمره مانند وب گردی ، بررسی ایمیل ، پخش ویدیو و گوش دادن به موسیقی و تایپ اسناد کافی است.هر کدام با توجه به قابلیت های خود قیمت گذاری می شوند.

1 – پردازنده چند هسته ای

توانایی مدیریت بسیاری از برنامه ها در یک زمان ، به ویژه برنامه هایی که از حافظه فوق العاده بالایی استفاده می کنند ، مشخصه یک لپ تاپ ورک استیشن یا ایستگاه کاری موبایل است. انتظار می رود مشخصات یک مدل دارای نسل ۸th Intel® i5 یا بالاتر یا پردازنده ای قابل مقایسه با برند های دیگر باشد.

همان ویژگی‌هایی که یک CPU را برای بازی کردن عالی می‌کند، به یک ایستگاه کاری موبایل این قدرت را می‌دهد که پردازش های سنگین مانند رندرینگ ۳ بعدی و تدوین انواع داده های سنگین را انجام دهد.پردازنده های شرکت اینتل در مدل های سری QM / MQ / XM / Xeon از جمله پردازنده های بسیار حرفه ای و قدرتمند شرکت اینتل شامل سری Core i7 / i9 / Xeon می باشند که توانایی بی نظیری در پردازش برای لپ تاپ ورک استیشن و انواع ایستگاه کاری ایجاد کرده اند .

2 – لپ تاپ ورک استیشن دارای حافظه رم بسیار بالا

اغلب لپ تاپ های ایستگاه کاری دارای ویژگی های بسیاری هستند که یکی از برترین ویژگی های این سری از لپ تاپ داشتن امکانات ارتقاء لپ تاپ و افزایش حافظه های رم در این مدل لپ تاپ ها می باشد .البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ اقتصادی گیمینگ را بخوانید.

بسیاری از مدل های سری ورک استیشن دارای حداقل ۱۶ گیگابایت حافظه رم از نوع DDR3 می باشند . اما به منظور افزایش کارای و سرعت پردازش های مهم توسط یک لپ تاپ ایستگاه کاری ماژول های حافظه رم به ۴ عدد افزایش یافته تا کاربر بتواند به میزان نیاز حافظه رم تا ۳۲ گیابایت افزایش دهد .

از دست ندهید
هر آنچه باید در ارتباط با لپ تاپ تاف گیمینگ + معرفی بهترین لپ تاپ های ایسوس تاف گیمینگ

همچنین در مدل های جدید تر لپ تاپ های ورک استیشن که دارای حافظه های DDR4 میباشند می تواند میزان رم را تا ۶۴ گیابایت و ۱۲۸ گیگابایت افزایش داد .در حالی که اغلب لپ تاپ های طبقه بندی شده برای کاربران عادی و کاربران خانگی می توانند تنها ۱۶ گیگابایت حافظه رم داشته باشند .

3 – لپ تاپ ورک استیشن داشتن درایو های SSD با بروز ترین تکنولوژی

برخلاف هارد دیسک های HDD حافظه های ذخیره سازی SSD هیچ بخش متحرکی ندارند. آنها سریعتر کار می کنند و به طور کلی کاربرد طولانی تر دارند در حالی که HDD های استاندارد می‌توانند بیشتر در معرض خرابی فیزیکی قرار گیرند. هارد های SSD برای کنترل حجم کار و افزایش چشم گیر سرعت سیستم هایی ک هرگز برنامه های خود را متوقف نمیکنند و لپ تاپ ورک استیشن دارای SSD میتواند ۲۴ ساعت شبانه روز پردازش های خود را انجام دهد .

4 – کارت گرافیک حرفه ای | GPU (واحد پردازش گرافیک)

در حالی که همه لپ‌تاپ‌ها کارت‌های گرافیکی یا پردازشگرهای گرافیکی دارند، یک ایستگاه کاری سیار یک GPU ارتقا یافته برای کمک به کاهش پردازش های CPU برخی از کارها در نمایش گرافیکی برای شما خواهد داشت.این به معنای ارائه خروجی پردازش های سنگین با تاخیر کم‌تر برای پروژه های گرافیکی حرفه ای و سنگین مانند رندرینگ سه‌بعدی و نرم افزار های طراحی CAD است.

 کارت گرافیک حرفه ای

از جمله کارت گرافیک های حرفه ای مختص سیستم های ورک استیشن می تواند به سری محبوب و معروف QUADRO از شرکت Nvidia اشاره کرد.همچینن رغیب دیرینه این شرکت یعنی AMD نیز برای انواع سیستم ورک استیشن و لپ تاپ های ایستگاه کاری همراه کارت گرافیک های حرفه ای و مخصوص خود تحت عنوان FirePro را معرفی کرده است و در انواع ورک استیشن مورد استفاده قرار گرفته است .

5 – لپ تاپ ورک استیشن دارای صفحه نمایش یک ایستگاه کاری موبایل

هنگام انتخاب صفحه نمایش ایستگاه کاری موبایل ، چه ویژگی هایی باید در نظر بگیرم؟نمایشگرهای ما با طیف گسترده ای از کاربران طراحی شده اند.۳ عنصر اصلی وجود دارد که توصیه می کنیم هنگام انتخاب صفحه نمایش مناسب به آنها توجه کافی داشته باشید:

  • وضوح (FHD 1920×1080 در مقابل ۴K UHD 3840×2160)
  • روشنایی (با واحد اندازه گیری)
  • طیف رنگ (۷۲٪ NTSC ، ۱۰۰٪ Adobe یا DCI-P3)

با وضوح بالاتر تصاویر تمیزترین و واضح ترین را نمایش می دهند.نمایشگرهای روشن تر برای آن دسته از کاربران که خارج از منزل کار می کنند یا به طور مداوم در حال حرکت هستند مفید است.گستره رنگ برای هنرمندان ، طراحان و خالقانی که باید آن رنگ های سیاه یا عمیق واقعی را در محتوای خود ببینند ، مهم است.اکثر لپ تاپ های سری ورک استیشن دارای نمایش گرهای حرفه ای با ویژگی های یاد شده هستند و مناسب کار با نرم افزار های طراحی و تدوین و انیمیشن سازی خواهند بود.

از دست ندهید
راهنمای خرید بهترین الترابوک های ایسوس

6 – حافظه ECC

برخلاف رایانه های معمولی ، که قادر به خواندن یا حل خطاهای تک بیتی نیستند ، یک حافظه ECC (کد تصحیح خطا) می تواند خرابی داده ها را شناسایی و اصلاح کند تا فرایندهای حساس ادامه یابد.به عنوان مثال فرایندهای علمی و حسابی حتی کوچکترین وقفه را در محاسبات آنها تحمل نمی کنند ، بنابراین این نوع حافظه برای کارهای محاسباتی روزمره در این صنایع مورد نیاز است.

7 – Raid | تکنولوژی برای ترکیب چندین هارد دیسک

یک سیستم RAID از بیش از یک هارددیسک برای ذخیره اطلاعات استفاده می کند ، که احتمال پاک شدن سیستم شما را کاهش می دهد. این امر پردازش و ذخیره داده ها را آسان تر و کارآمدتر می کند.RAID مخفف عبارت Redundant Array of Inexpensive Disks و تکنولوژی برای ترکیب چندین هارد دیسک به یک واحد با هدف افزایش سرعت، کارایی و امنیت وسایل ذخیره سازی می‌باشد. بدین صورت که چندین هارد دیسک به یکدیگر متصل شده و یک واحد را تشکیل می‌دهند، بسته به اینکه در چه سطحی از تکنیک RAID پیاده سازی شده باشند، باعث افزایش کارایی سیستم می‌گردد. این تکنولوژی معمولا در سرورها و کامپیوترهایی که دارای کارایی بالا هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معرفی بهترین لپ تاپ های ورک استیشن

وقتی که صحبت از لپ‌تاپ‌های ورک‌استیشن می‌شود ، مهم‌ترین ملاک عملکرد لپ‌تاپ است. البته که این ورک‌استیشن باید بتواند پردازش سنگین را تحمل کند و کارت گرافیکی قدرتمند در اختیار شما قرار دهد. البته که لپ‌تاپ‌های ورک استیشن معمولا وزن بالایی دارند.

1) لپ تاپ ورک استیشن HP ZBook Fury 17 G8

هنگامی که صحبت از WorkStation می‌شود ، ZBook اولین سری لپ‌تاپی است که به ذهن خطور می‌کند. پرچمدار سری ZBook لپتاپ Fury 17 G8 است. G8 یک پردازنده‌ی Xeon W-11955M با 16 هسته‌ی مجازی و 24 مگابایت کش دارد. رم این لپ‌تاپ ماکسیمم 64 گیگابایتی دارد. همچنین صفحه‌ی لمسی این لپ‌تاپ کیفیت 4K با ریفرش ریت 60 هرتزی دارد که مناسب گیمینگ نمی‌باشد.

لپ تاپ ورک استیشن HP ZBook Fury 17 G8

مهم‌ترین قطعه‌ی این لپ‌تاپ گرافیک آن است که از سری RTX A5000 میباشد. این کارت گرافیک یکی از گران‌ترین گرافیک‌های دنیا است که 16 گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی دارد. قیمت این لپ‌تاپ 6000$ است به همین دلیل هر کسی قادر به خریدن این لپ‌تاپ نمیباشد.

2) MSI WS66 10TM

پس از ZBook Fury G8 ، لپ‌تاپ MSI WS66 10TM به عنوان محبوب‌ترین ورک‌استیشن انتخاب شده است. WS66 10TM پردازنده‌ی Core i9-10980HK دارد که دارای 16 هسته و 16 مگابایت کش به همراه قابلیت OverClock است. گرافیک RTX 5000 کارت گرافیک قرار گرفته روی این لپ‌تاپ است که 16 گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی دارد اما کمی از A5000 ضعیف‌تر است. رم 16 گیگابایتی این لپ‌تاپ تا 32 گیگابایت قابل ارتقا است.

 MSI WS66 10TM

صفحه نمایش WS66 10TM در ابعاد 15.6 اینچی به همراه کیفیت FULL HD است. تنها مشکلات WS66 10TM فن پر سر و صدا و قیمت 4000 دلاری آن است.

از دست ندهید
بررسی و معرفی بهترین لپ تاپ های سری HP ZBook

3) لپ تاپ ورک استیشن HP ZBook Create G7

لپ‌تاپ HP ZBook Create G7 با پردازنده‌ی Core i9-10885H در جایگاه سوم این لیست قرار دارد. Create G7 شباهت زیادی با Fury G7 دارد با این تفاوت که 15 اینچی است و کارت گرافیک RTX 2070 بر روی آن قرار گرفته است که 8 گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی GDDR6 دارد.

 لپ تاپ ورک استیشن HP ZBook Create G7

صفحه نمایش Create G7 لمسی است و کیفیت 4K دارد. وزن این لپ‌تاپ زیر 2 کیلوگرم است و معدود ورک‌استیشن‌هایی وجود دارند که چنین وزن سبکی داشته باشند. قیمت این لپ‌تاپ 4500$ است.

4) Asus ProArt StudioBook Pro W700G3T

لپ‌تاپ Asus ProArt StudioBook Pro W700G3T یک صفحه‌ی 17 اینچی FHD دارد. W700G3T دو نسل از لپ‌تاپ‌های روز قدیمی‌تر است و با 2 پردازنده‌ی Core i7-9750H و Xeon E-2276M عرضه می‌شود. گرافیک این لپ‌تاپ نیز برای 2 نسل قبل یعنی RTX 3000 میباشد.

Asus ProArt StudioBook Pro W700G3T

البته که این پردازنده‌های قدیمی‌تر ، به اندازه‌ی کافی قدرتمند هستند تا چند سال آینده‌ی کار شما را تضمین کنند. W700G3T با 2 رم 16 گیگابایتی و 32 گیگابایتی عرضه می‌شود. Asus ProArt StudioBook Pro W700G3T به قیمت 3500$ فروخته می‌شود.

5)لپ تاپ ورک استیشن Dell Precision 7730

آخرین لپ‌تاپ این لیست ، Dell Precision 7730 میباشد که از صفحه‌ی 17.3 اینچی با حداقل کیفیت HD+ و حداکثر کیفیت 4K استفاده میکند. 7730 طیف وسیعی از کانفیگ‌های مختلف دارد به صورتی که هم با گرافیک اینتلی فروخته می‌شود و هم با Quadro P5200.

لپ تاپ ورک استیشن  Dell Precision 7730

ورک‌استیشن 7730 دارای 4 اسلات رم میباشد و در صورت استفاده از 4 رم 32G تا 128 گیگابایت رم بر روی آن قابل نصب است. پردازنده‌ی 7730 از Core i5-8300H تا Xeon-E2186M قابل انتخاب است. 7730 به قیمت 2300$ به فروش می‌رسد.

سخن پایانی

شما دراین مقاله با لپ تاپ ورک استیشن آشنا شدید.همچنین از بهترین آنها آگاه شدید.اگرسوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا دراسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

بهترین لپ تاپ های 4K کدامند؟

اگر به دنبال بهترین لپ‌تاپ 4K هستید، این لپ‌تاپ Dell XPS 15 خواهد بود. نه تنها روشن‌ترین صفحه نمایش 4K را در اطراف دارد، بلکه عمر باتری آن نیز بطور قابل‌توجهی طولانی است.

چه سخت افزارهایی برای داشتن یک ورک استیشن مورد نیاز است؟

داشتن رم های با قابلیت تصحیح خطا (EEC)، سوکت های اضافه برای نصب رم های بیشتر، سوکت های بیشتر برای نصب پردازنده که می تواند به چهار پردازنده برسد، مادربرد با کیفیت، کارت گرافیکی با خروجی گرافیکی کارآمد و چندگانه، کارت شبکه مناسب و در نهایت سیستم عامل قوی که ساختاربندی های نرم افزاری را داشته باشد برای یک ورک استیشن مورد نیاز است.

پیشنهاد ما به شما

لپ تاپ تاف گیمینگ

هر آنچه باید در ارتباط با لپ تاپ تاف گیمینگ + معرفی بهترین لپ تاپ های ایسوس تاف گیمینگ

امروزه اغلب گیمرها در سراسر جهان به دنبال لپ تاپ‌های گیمینگ میان‌رده هستند تا بتوانند …

دیدگاهتان را بنویسید